Zoeken
  • Julie Bekaert

5 jaren Floooris&Jules

Bijgewerkt: 22 jul 2019

13 juli 2014: onze eerste officiële date na een volle week non-stop berichtjes te sturen via Facebook. (Nota aan mijn werkgever: mijn oprechte excuses, ik heb toen echt geen klop gedaan!)


Wat onze date inhield? Samen naar de finale van het WK voetbal kijken in een simpel café te Beveren-Waas. Vraag mij nu niet meer wie er toen aan het spelen was, laat staan de uitkomst. Ik had toen andere dingen aan mijn hoofd. ツ

Tomorrowland 2019, onze jaarlijkse traditie ♡

5 jaren Floooris&Jules in een notendop

  • Na 10 maanden hadden we al een huurcontract voor ons eerste appartement in Gent getekend.

  • Vlak erna vertrokken we samen op onze eerste grote (droom)reis naar Zuid-Afrika. Want ja, zo'n relatietest doe je pas nadat je al een huurcontract hebt getekend ;-) Impulsieve symptomen van verliefdheid? Alleszins, ik zou het zo opnieuw doen! ツ

  • Na 2 jaar op ons appartementje in Gent kochten we samen een huis.

  • Ondertussen een paar reisjes meepikken naar Sri Lanka & Lapland.

  • Na 4 jaar samenzijn maakten we plots wederom de impulsieve klik in ons hoofd om aan het "hoofdstuk kindjes" te beginnen. Met geen flauw benul wat dit hoofdstuk zou betekenen. Zero voorbereiding en 100% naïviteit.

  • En vandaag zijn we een gezinnetje van 3: Floris, Julie en baby Isolde.

En ik kon me eigenlijk geen perfecter leventje voorstellen. ツ


Nog steeds zo verliefd als in het begin?

Neen. Zoals elke relatie ga je door een aantal golven van verliefdheid. Van prille vlinders-in-de-buik verliefdheid groeit het stilletjes aan door naar pure liefde. Het wordt steeds anders. Steeds andere fases van liefde met elks hun eigen uitdagingen en charmes. Een zot parcours waar ik nu en dan al eens hard tegen de muur loop met het besef dat ik soms eens water bij de wijn moet doen. Dat ik soms eens moet "werken" aan mezelf om de betere ik te zijn in de relatie. Dat ik soms beter moet leren communiceren en niet altijd het excuus van emo-vrouw-zijn mag gebruiken. ツ Laat staan de dingen waar hij aan moet werken... ;-)


Anderzijds krijg ik in dit hobbelend parcours ook af en toe nog eens een zotte vlinder in mijn buik. En dan denk ik: WAUW, dat ventje is van gewoonweg van mij. Ik heb die kunnen strikken en hij is nog altijd van mij. Ik zie dat ventje echt doodgraag.


Kortom: 5 jaren Floooris&Jules. De eerste 5 jaren van een oneeuwigheid. Dat is het plan en dat voer ik maar al te graag uit. Op naar de volgende 5 jaren!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven