Zoeken
  • Julie Bekaert

Me-time in Ibiza


♡ alles wat ik nodig heb in 1 foto

Een blogpost met de titel "me-time". En dan toch nog foto's publiceren waarin alles behalve me-time getoond wordt. Wel, dit waren momentjes om mij mentaal voor te bereiden op een portie me-time. Want ja, dat was toch wel nodig. Niet broodnodig, want ik eis dagelijks mijn knuffelmomentjes op. Maar beschouw het als een éxtra portie energie die ik nodig had om mij éxtra op te laden en voor te bereiden op een paar dagen zonder hen.


Ja, het gaat slechts over 4 dagen. Maar toch, vier dagen zonder mijn droombaby (& mijn droomventje)... geloof mij, dat gebeurt niet in een vingerknip.


4 dagen op stap. Jaarlijkse traditie met de vriendinnen. Dit jaar naar Ibiza. Waarom? Gewoonweg omdat het kan! Omdat we maar 1 keer leven en daarom zo zot zijn om gemiddeld 15 euro te betalen voor een cola. En vooral omdat we het dan eindelijk van onze bucketlist kunnen afvinken. ツ


5 vriendinnen. 5 besties. 5 vrouwen. Wat een geluk dat we elkaar doodgraag zien. Want wat zijn we soms verschillend... Waar de ene een planning voor nodig heeft, wil de andere graag impulsief op het moment zelf beslissen wat te doen. En waar de ene graag ligt te bakken en braden in de zon, verkiest de andere om voorzichtiger van onder een parasol alles te aanschouwen. En dan nog maar te zwijgen over de zee-fans versus zwembad-fans. Maar ondanks deze verschillen, werd het toch weer een tripje om nooit te vergeten. Een tripje waarin ik nog eens hard geconfronteerd werd met het feit dat ik eigenlijk niét zonder hen kan.


Van links naar rechts: een witteke, een bruineke & een donker bruineke ツ

Mijn besties kennen me door dik en dun. Ze weten exact waar ze mij happy mee kunnen maken en ook waar ze mij mee kunnen raken. Ze weten dat ik naast mijn ogenschijnlijk groot zelfvertrouwen ook een zeer breekbaar hartje heb. Ze weten dat ik overal verloren kan lopen met mijn fantastisch oriëntatiegevoel. Ze weten dat ik soms ongelofelijk onhandig kan zijn, zeker met peper- en zoutvaatjes... Maar vooral, ze zijn er voor mij. Altijd. En juist dat wil ik ook meegeven later naar mijn meisje toe. Het belang van een goed vriendinnen-netwerkje.


Dat netwerk hoeft zelfs niet groot te zijn. Maar vooral stabiel. Eentje om op terug te vallen wanneer het even lastig is. Want hoe je het draait of keert, het leven gaat in ups & downs. Dus in dat hobbelend parcours wil je echt een paar zekerheden. Onder meer die 4 vrouwen daar. Die 4 straffe madammen met hun hoge aantal decibels. Wat zie ik ze graag! ♡


5 vrouwen op weg naar Ibiza = garantie op amusement, drama & verrassingen!


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven